субота, 16 март 2019 13:30

Нека песма каже, ТВ Војводина

Написано

Емисија "Нека песма каже" Наташе Илић Јовановић на РТВ Војводина. 20. новембра 2018. Гости: Александра Падров, Јасна Кочијашевић, Драгослав Михајловић Канаринац и Мирољуб Бучић.

Оцените овог аутора
(0 гласова)

У  просторијама нашег Удружења  16. Априла 2016  одржана је  промоција прве књиге песама “Лирини драгуљи". О књизи су говорили Јован Н. Бундало у својству рецензента књиге, Милена Радисављевић у својству лектора и Илија Адамовић као њен уредник. Слушале су се лепи стихови из књиге које су читали чланови “ЛИРЕ", о чему говоре фотографије, а своју збирку песама “Нема је - има", која је управо изашла из штампе, представио је колега Драго Кундачина. У оквиру радног састанка Удружења донете се одлуке почетку припрема друге књиге “Лириних драгуља " и организацији прославе десет година постојања Удружења, а информисано је чланство и о току припрема Шестог ЛИРА фестивала.

Оцените овог аутора
(0 гласова)

Трећег септембра 2016. у просторијама нашег Удружења,  уз запажено интересовање медија,  одржана је промоција књиге МАРИНЕ СТАНИШИЋ “Живот је љубав" коју је издао Завод за уџбенике и наставна средства источно Сарајево а која “као да је сввојеврстан путопис кроз типове личности, њихове манифестације и интеракције ", а у којој ћемо пронаћи “оно што смо изгубили или мислили да никад нисмо ни имали а то је безгранична љубав коју само ширећи око себе можемо да добијемо назад". О књизи  је поред ауторке говорила и рецензент књиге САЊА КЛИСАРИЋ. Од чланова,,ЛИРЕ" МАРИНИ су својим присуством подршку дали МАРИЈА ТОДОРОВИЋ, КАТА БОГДАНОВИЋ,МАРИНКО РОНДОВИЋ, БИСЕРКА ДАБЕТИЋ и МИРОЉУБ БУЧИЋ а део атмосвере на промоцији може се видети на приложеним фотографијама.

Оцените овог аутора
(0 гласова)

У суботу 27. Јануара 2018 одржана је редовна годишња Скупштина нашег Удружења којом је председавала Радмила Арамбашић председница радног председништва на којој су донесене следеће одлуке:

1. Једногласно је усвојен извештај председника Удружења о Седмом ЛИРА фестивалу, као и годишњи финансијски извештај.
2. Усвојене су измене и допуне Статута и нови пословник о раду Удружења.
3. Изабрани су нови чланови у оним органима Удружења где се појавила потреба за допуном : на упражњено место радног председништва Слкупштине Удружења (Бојан Николић), Суда части (Тиша Станковић), председништва Удружења (Јелена Аздејковић) и надзорног одбора (Зоран Вилић)
4. Одлучено је да Душанка Ђанковић настави са администрирањем ФБ групе Удружења "Ми који волимо ЛИРУ"
5. Означен је почетак припрема Осмог ЛИРА фестивала и наглашен императив да се у погледу квалитета фестивал увек пење на степеницу више.
6. Постигнута је сагласност да се интезивирају активности у интерном гласилу Удружења.
7. Представљена је нова књига поезије Љубише Тише Станковића "Олује у сну"
8. Председник Удружења је детаљно обавестио чланство о судском поравнању са Властимиром Безаревићем од 13. 04. 2017.

понедељак, 05 март 2018 17:49

МАРКЕТИНГ

Написано

Имајући у виду велику посећеност нашег званичног сајта  одлучили смо  да свима онима који имају интерес ставимо на располагање простор на нашем сајту за рекламу своје  фирме, предузећа, угоститељског или било ког другог објекта, као и свих   врста  пословних  делатности.

За  све ближе  информације  и договоре  можете се обратити  на телефон  069 / 3584 - 395 а такође и путем мејл адресе  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

понедељак, 05 март 2018 16:18

Ангел Димов, ТВ ДМ САТ

Написано

Песма са Првог ЛИРА фестивала "ЈАВИ МИ СЕ МИРО" - АНГЕЛ ДИМОВ ( Младен Николић - Младен Николић -Арр.Зоран Влајић ) на ТВ "ДМ" САТ.

понедељак, 05 март 2018 16:18

Јосип Матић, ТВ ГРАНД

Написано

Песма са Седмог ЛИРА фестивала "ПУСТИТЕ МЕ"- ЈОСИП МАТИЋ (Јосип Матић - Тешо Мркоњић - Арр. Бане Васић) на ГРАНД телевизији.

понедељак, 05 март 2018 16:18

Славица Здравковић, ТВ СЕЗАМ

Написано

Песма са Петог ЛИРА фестивала "СВЕ ЗА ОВАЈ ОСЕЋАЈ БИХ ДАЛА " - СЛАВИЦА ЗДРАВКОВИЋ (Слободан Лекић - Јелена Аздејковић - Арр. Звонимир Јовановић Шуки) на ТВ "СЕЗАМ"

Страна 1 од 9
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошлог месеца
УКУПНО
1085
193
2065
2603
7584
9967
5061480

Прогноза за данас
1248


Ваш IP:35.173.234.140

Радио Морава