ПРОСЛАВА ПЕТЕ ГОДИШЊИЦЕ ПОСТОЈАЊА УДРУЖЕЊА

Написано 

У ресторану " Срем "у Београду 28. Маја 2011 године уприличен је свечани ручак поводом прославе петогодишњице постојања нашег удружења.Драги гости били су Вида Адам овић, песникиња из Београда, и певач Џевад Ибрахимагић.Истовремено, одржана је и изборна скупштина удружења будући да је целокупном ранијем руководству управо крајем Маја месеца истицао мандат.

За председника Удружења на још један мандатни период од четири године изабран је Миро љуб Бучић а чланови председништва које је он предложио а скупштина верификовала су: Илја Адамовић- потпредседник, Мића Теофиловић, Радмила Жутобрадић, Марина Станишић, Радмила Аранитовић Арамбашић ) Скупштину Удружења чиниће Миланка Стевановић - председница, Марина Станишић и Радмила Аранитовић Арамбашић.

Надзорни одбор је у саставу: Вера Гешић, Милан Симић и Бранко Цветиновић, док ће суд части функционисати у саставу: Драго Кундачина, Слађана Ивановић и Иванка Праштало. Овим лепим поводом УРУЧЕНЕ СУ ЗАХВАЛНИЦЕ за континуирано ангажовање и несебичну помоћ Удружењу члановима који су се заиста посебно истакли у том погледу: НАТАЛИЈИ ДРАГУН, МАРИНКУ РОНДОВИЋУ, МАРИНИ СТАНИШИЋ, МИЛАНУ ГУТИЋУ, ИЛИЈИ АДАМОВИЋУ, И МИЛАНКИ СТЕВАНОВИЋ.

Ове године проглашење победника на конкурсу за " Најбољи текст ЛИРЕ у 2010 години "поклопило се са прославом петогодишњице постојања Удружења па је атмосвера заиста била свечана и онаква какву и заслужују ЛИРИНИ текстописци. ПЕСМОМ ГОДИНЕ проглашена је песма "Он не зна да знам "аутора Мирољуба Бучића освојивши прво место.Друго место поделиле су песме "Мирис зумбула "Наташе Раденковић Миливојевић и "Укради ми сан "Миланке Стевановић. Треће место заузеле су песме " Пламен свеће  "и "Варница "( аутор обе је Марина Станишић) ", Нема град што село има "( аутор Наташа Раденковић Миливојевић ) и "Плакао је дечак мали "( аутор Момир Чеврљаковић )
Похваљене песме са овогодишњег конкурса су:
- "Бубамара "- Аутор Миланка Стевановић
- "Пуна торба успомена "- Аутор Миланка Стевановић
- "Несрећна сам  "- аутор Илија Адамовић
- "Срна у зверињаку "- Аутор Миланка Стевановић
- " Ко нас гледа нек нас гледа "- Аутор Видоје Марјановић
- " Зашто будиш успомене "- Аутор Вера Гешић
- " Плач гитаре "- Аутор Наталија Драгун
- " Још понекад сањам "- Аутор Миланка Стевановић
- " Мислила сам биће боље "- Аутор Илија Адамовић
- " Риђа жено "- Аутор Ненад Адамовић
- " Емотивац "- Аутор Ненад Адамовић
- " Пустите ме да заборавим "- Аутор Наташа Раденковић Миливојевић
- " Мораш мени усне дати  "- Аутор Видоје Марјановић
- " Погрешио си адресу "- Аутор Миланка Стевановић
- " Не жали презиме своје "- Аутор Илија Адамовић
- " Треба ми неко "- Аутор Вера Гешић

На конкурс је иначе пристигло 110 песама од 25 аутора а сви радови ( награђени или похваљени ) са овогодишњег, прошлогодишњег и будућих конкурса биће објављени у заједничкој књизи песама чла нова ЛИРЕ.

Прочитано 17905 пута
ЛИРА

Удружење текстописаца
за музичко стваралаштво.

Више из ове категорије "ЛИРА 2011" »
Морате бити пријављени да би могли да оставите коментар
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошлог месеца
УКУПНО
238
825
2442
2684
5126
12469
5071491

Прогноза за данас
264


Ваш IP:34.237.51.159

Радио Морава