ГОДИШЊА СКУПШТИНА

Написано 
Оцените овог аутора
(15 гласова)

У суботу 30. Новембра 2013 године одржана је редовна годишња скупштина нашег Удружења на којој су донете следеће  одлуке:

1) Једногласно  је усвојен извештај председника Удружења о одржаном Трећем фестивалу Нове народне песме “ЛИРА 2013” који је оцењен као веома успешан у свим елементима.

2) Изабран је организациони одбор Четвртог фестивала Нове народне песме “ЛИРА 2014” који ће сачињавати:
 * Мирољуб Бучић
 * Илија Адамовић
 * Властимир  Безаревић
  *Ненад Адамовић

3) Упућен је позив чланству да ОДМАХ почне са слањем текстова којим ће конкурисати за учешће на четвртом фестивалу,  и то ИСКЉУЧИВО на Е- mail адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. ,  не више од једног текста по мејл поруци а укупно до пет. Они који у једном мејлу пошаљу више од једног текста,  или текстове не пошаљу на наведену адресу,  сами ће дисквалификовати послате текстове.

4) Прихваћена је оставка Милоша Пантића на место члана Председништва Удружења па је једногласном одлуком Скупштине,  а на предлог  Марије Тодоровић,  на место члана председништва изабрана Данијела Јовановић.

5) Прихваћен је предлог председника Удружења да се због ефикаснијег пословања уплата чланарине врши на посебан рачун,   најкасније до 30. Априла 2014. Износ остаје исти (3000 динара) а обавезно је да се на уплатници наведе име члана Удружења за кога се уплаћује чланарина а не оног ко то у њихово име чини јер имена чланова који се 01. маја не нађу у изводу из банке биће по аутоматизму искључена из Удружења.

6) У складу са потребама представљања и заступања Удружења а у приликама када је неопходно ургентно деловање због немогућности да се користи друга врста превоза,  омогућава се председнику удружења да о трошку истог користи такси услуге.

7) Упућен је позив певачима и ауторима (композиторима и аранжерима) који желе да узму учешће на Четвртом фестивалу Нове народне песме “ЛИРА 2014” да се благовремено јаве у Inbox FB профила  Удружења,  на Е -mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.   или  на телефон: 069 / 3584-395.

8) Представњене су две нове чланице Удружења: Златана Милојковић из Куле и Светлана Милић из Београда,  којима је исказана срдачна добродошлица.

Прочитано 2361 пута
ЛИРА

Удружење текстописаца
за музичко стваралаштво.

Више из ове категорије « Ванредна Скупштина КОНКУРС »
Морате бити пријављени да би могли да оставите коментар
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошлог месеца
УКУПНО
244
765
1731
1847
7103
9407
5051032

Прогноза за данас
240


Ваш IP:18.210.22.132

Радио Морава