S5 MP3 Player - плагин joomla Mp3
Одштампајте ову страницу

КАКО СЕ УЧЛАНИТИ

Написано 
Оцените овог аутора
(6 гласова)
ПРОЦЕДУРА ЗА УЧЛАЊЕЊЕ У УДРУЖЕЊЕ ТЕКСТОПИСАЦА "ЛИРА"
 
је сасвим једноставна:

Потребно је:
1) На E-mail адресу Удружења: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. послати пар текстова (по слободном избору) писаних ИСКЉУЧИВО за компоновање .
2) Уз текстове сваки кандидат треба да достави краћу биографију, адресу становања, линк ФБ профила и број/еве телефона за контакт.
3) По добијању одговора извршити уплату годишње чланарине од 3000 динара на текући рачун Удружења бр: 355-0002748191014-92
4) Фотографисати уплатницу као доказ о извршеној уплати и послати на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
5) Означити да вам се свиђа ФБ страница “ЛИРА-удружење текстописаца ”(https://www.facebook.com/LiraUdruzenje/), те “ЛИРА фестивал” (https://www.facebook.com/LiraFestivalOfficial/) и у подменију опција “ПРАТИТЕ ОВО” кликните на “ПРИКАЖИ НА ВРХУ”, а поднети захтеве за чланство у ФБ групама “МИ који волимо ЛИРУ” (https://www.facebook.com/groups/383825678482751/) и “ЛИРА - интерно гласило” (https://www.facebook.com/groups/1492154037767821/) како би могли да имате приступ свим објавама и информацијама о животу и раду Удружења.


У вези учлањења, треба такође знати и следеће:

1) Удружење пружа шансу СВИМА који желе да се опробају у писању текстова за компоновање и врши пријем нових чланова (током целе године) без икаквих условљавања у погледу снимљених песама.
2) Удружење врши ИНТЕРНУ ЗАШТИТУ ТЕКСТОВА (свих жанрова и музичких праваца) али искључиво и једино својих чланова,
3) Поред већ афирмисаних аутора, конкурисати за пријем МОГУ и аутори који раније нису нигде објављивали.
4) Чланарина се плаћа за календарску годину, а не од датума приступања до датума приступања Удружењу.
5) Пре одлуке о приступању Удружењу, сугеришемо да се сваки кандидат добро упозна са статутом, правилником о раду, циљевима и задацима Удружења, са смислом његовог постојања, са оним што чланство окупља око заједничког циља, па тек ако себе нађе у свему томе, ако у свему овоме препознаје и неко своје лично залагање-да крене у процедуру за учлањење.
6) За све ближе информације можете се обратити на телефон: 069/3584-395 .
Прочитано 5661 пута
ЛИРА

Удружење текстописаца
за музичко стваралаштво.

Морате бити пријављени да би могли да оставите коментар